Open trainingen bij Hoger Op Molenbeersel

Hoger Op Molenbeersel voetbal

Onder het motto ‘is voetbal iets voor jou’, wil voetbalclub Hoger Op Molenbeersel alle trainingen van jeugdploegen de komende tijd open stellen. “Hiermee willen we geïnteresseerde jongens en meisjes laten ‘proeven’ van voetbal”, zo vertelt voorzitter Peter Nies van de vereniging uit Molenbeersel.

Deze maand zijn er diverse open trainingen. “Iedereen tussen 4 en 16 jaar is van harte welkom om deel te nemen”, aldus Nies. Elke maandag, woensdag en vrijdag worden deze maand de trainingen open gesteld. Daarnaast zijn er nog specifieke trainingen. “We hopen veel belangstellenden te ontmoeten”, aldus Peter Nies.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *