Politie controleert nachtwinkels

politie-lanaken-maasmechelen

Op woensdag 24 mei werden zeven nachtwinkels in Lanaken en Maasmechelen gecontroleerd door de politie Lanaken-Maasmechelen in samenwerking met de FOD Financiën, BTW en accijnzen, de douane, de sociale inspectie en de voedselinspectie.

Er werden door de FOD Financiën en BTW en accijnzen zeven processen-verbaal opgemaakt. De douane heeft voor twee nachtwinkels effectief een proces-verbaal opgemaakt en zes van de zeven nachtwinkels zijn nog in verder onderzoek.

De sociale inspectie heeft voor vier nachtwinkels zware inbreuken vastgesteld. De voedselinspectie heeft dan weer twee processen-verbaal opgemaakt en moest voor één nachtwinkel een waarschuwing geven. De politie geeft aan regelmatig in samenwerking met andere diensten nachtwinkels en horeca te zullen controleren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.