Wapens op Bleumerstraat in Maaseik

In de nacht van zondag 30 april op maandag 1 mei heeft een patrouille van de Politiezone Maasland op de Bleumerstraat in Maaseik enkele wapens aangetroffen.

De agenten kwamen bij de vondst uit, omdat ze bezig waren met een verkeerscontrole. Omstreeks 01.30 uur werd een voertuig en een bestuurder gecontroleerd. De 21-jarige bestuurder was onder andere in het bezit van een mes. De wapens werden in beslag genomen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Wapens op Bleumerstraat in Maaseik”

  1. Ik vraag me vooral af waar die jongeren zwaar vuurwerk kunnen kopen. Die handelaars zouden een monsterboete moeten krijgen en de licentie levenslang verliezen. Ik hoor met nieuwjaar vaker lanceringen en ontploffingen in de lucht die verboden zijn voor verkoop. Vuurwerk is een kunst. Een studie. De verkoop ervan streng gereglementeerd. Hard aanpakken dus die verkopers. Het heeft een enorm grote winstmarge…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.