Watersportdag Sportdienst Maaseik

Zondag 28 mei organiseert de Sportdienst van de Stad Maaseik vanaf 13.00 uur haar jaarlijkse watersportdag. Iedereen die graag kennis wil maken met waterskiën kan voor 10 euro per persoon een initiatieles volgen op de club aan de Heerenlaakweg in Maaseik.

Voor de echte durvers ligt de banaan ook op het water.

Na een korte uitleg worden de aanwezigen in groepjes van vier personen begeleid op het water door een ervaren trainer. Tevens wordt de mogelijkheid geboden, aan te sluiten bij de wappertjes die elke zaterdag twee uur les krijgen van ervaren trainers om eventueel later door te stromen naar het showteam.

Past de datum niet, dan is er nog de mogelijkheid om iedere eerste zaterdag van de maand kennis te maken met het waterskiën en dit voor 20 euro per les.

Inschrijven voor de watersportdag kan tot 24 mei via e-mail.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.