Werk & Mantelzorg lunch

Punt Welzijn trefcentrum

Het Steunpunt Mantelzorg Weert, onderdeel van Punt Welzijn, organiseert op 13 juni een Werk & Mantelzorg lunch. Deze lunch is bedoeld voor werkgevers en HRM medewerkers die oog hebben voor medewerkers die hun baan combineren met zorg voor een ander. Tijdens de lunch wordt het gesprek over dit onderwerp aangegaan.

Wist je dat één op de zes mensen hun betaalde baan combineert met zorg voor iemand in zijn omgeving? De meeste mantelzorgers weten een goede balans te vinden tussen werk en zorg. En dat is top! Toch kan het wel eens lastig zijn om alle ballen in de lucht te houden. De werkgever kan in zo’n situatie een belangrijke rol spelen.

Bij het verlichten van de zorgtaken speelt het steunpunt Mantelzorg van Punt Welzijn een belangrijke rol. Zij kennen de mogelijkheden om zorg en werk te blijven combineren en zetten in op het versterken en ontlasten van mensen die zorgen voor een ander. Tijdens de Werk & Mantelzorg lunch wil het steunpunt met werkgevers en HRM medewerkers in gesprek over het combineren van werk en mantelzorg. Er wordt informatie verstrekt over mogelijkheden die er voor werknemers zijn om de zorgtaken te verlichten. Denk hierbij aan wet & regelgeving, maar ook aan lokale vormen van ondersteuning. Deze zijn wellicht nog onbekend bij werkgevers en werknemers.

De Werk & Mantelzorg lunch vindt plaats op dinsdag 13 juni van 11:45 uur tot 13:00 uur in het Keenter hart.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.