Gewonde bij brand vakantiepark Susteren

Brandweer Echt-Suateren

Donderdagavond 1 juni om kwart voor elf is de brandweer uitgerukt voor een brand in een chalet op vakantiepark Hommelheide in Susteren. Vanwege gevaar voor overslag naar naastgelegen chalets is groot opgeschaald. Bij de brand is één persoon gewond geraakt.

Bij de melding was onduidelijk of er nog gasten in het vakantiehuisje aanwezig waren en of er slachtoffers waren. Uit navraag is gebleken dat er niemand meer in het huisje aanwezig was. Er is één slachtoffer met een rookinhalatie trauma door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Door de brand is er schade ontstaan aan vijf omliggende chalets. Van deze chalets waren er twee bewoond. De gasten van deze huisjes zijn elders op het vakantiepark ondergebracht. Het vakantiehuisje waar de brand heeft gewoed, kan als verloren worden beschouwd. De gasten van dit huisje zijn opgevangen en hebben elders onderdak gezocht.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie zal vrijdagochtend starten met forensisch onderzoek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *