Project Oeterpark officieel gestart

De stad Maaseik is al enkele jaren bezig om het binnengebied in het centrum van Neeroeteren samen met een projectontwikkelaar een nieuwe invulling te geven. Vrijdagochtend 2 juni vond de eerste spadesteek plaats.

De eerste fase van het project Oeterpark ging officieel van start. De realisatie van de site aan de Spilstraat geeft ruimte voor waardevolle nieuwe bewoning. De eerste fase van het project richt zich op de bouw van drie nieuwbouwappartementen, twee woningen én een residentie met 31 erkende assistentiewoningen. Ontmoetingscentrum De Koepel zal verhuizen naar een nieuwbouw binnen het projectgebied.

Op de huidige locatie van De Koepel komt later de volgende fase van Oeterpark, waarbij eveneens een mix van diverse types bewoning gerealiseerd wordt. De assistentiewoningen bevinden zich vlak naast woonzorgcentrum Het Park. Dit biedt de bewoners een zekerheid voor een zorgdienstverlening met ervaring én een geruststellend gevoel van veiligheid. De faciliteiten, cafetaria en evenementen van het woonzorgcentrum staan eveneens ten dienste van de bewoners van de assistentiewoningen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *