Toekomstscenario Kerken Bree

Kerk Opitter

In Bree voeren Roel De Ridder en collega’s van ArcK (UHasselt) een onderzoek naar de toekomst van de kerken. Dat gebeurt in opdracht van het Centraal Kerkbestuur dat de kerkfabrieken overkoepelt, en in overleg met de stad Bree.

Binnenkort zijn er enkele belangrijke afspraken. Op zondag 4 juni stelt ArcK enkele toekomstscenario’s voor van de St.-Trudokerk in Opitter – van 13.00 tot 17.00 uur. Opitter kerk neemt die zondag deel aan de Open Kerkendagen. Muzikanten uit Opitter zullen in de loop van de namiddag optreden.

Eveneens op zondag 4 juni stelt ArcK enkele toekomstscenario’s voor van de O.L.V. van het H. Hart-kerk op de Vostert – vanaf 12.00 tot 17.30 uur. Op de Vostert zijn er op die zondag de Pinksterfeesten met Vostert-kermis.

Op woensdag 5 juli, tijdens ’t Hasselt-kermis, worden mogelijke toekomstscenario’s van de St.-Lutgardiskerk van ’t Hasselt getoond aan het grote publiek. Die voorstelling gebeurt in de voormalige school van ’t Hasselt tegenover de kerk, doorlopend vanaf 14.30 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *