Zwaargewonde voetganger overleden

ambulance

De voetganger die vrijdagmiddag 2 juni in Weert zwaargewond raakte na een aanrijding met een auto, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Omstreeks 17.30 uur gebeurde het ongeval op de Ringbaan-Oost. De 75-jarige voetganger uit Weert kwam hard in aanraking met de voorruit van de personenauto.

Er werd meteen een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd en per helikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Daar is het slachtoffer aan zijn verwondingen overleden, weet 1Limburg.

Er wordt nog onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *