Uitdaging voor Chiro Kinrooi

Gewest Hey heeft diverse Chiro-afdelingen enkele uitdagingen voorgesteld. De verschillende opdrachten zijn door de lokale Chiro-beweging van Kinrooi opgepakt. Er is nog een laatste opdracht, waarvoor men een beroep doet op social media.

De Chiroleden van Kinrooi zijn uitgedaagd om de laatste (en beslissende) opdracht online uit te voeren. Op social media dienen ze zoveel mogelijk likes te krijgen voor hun groepsfoto. De Chiro-afdeling die wint, krijgt een verrassing op het aankomende kamp. Via Facebook wordt gevraagd zoveel mogelijk de afbeelding te liken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *