E-bike markt in gemeentehuis Echt

Op zaterdag 8 juli van 13.00 tot 17.00 uur is er in en vóór het gemeentehuis in Echt ruim aandacht voor elektronische fietsen. Alles wat u moet weten over het gebruik van e-bikes komt aan bod tijdens deze E-bike Markt in en bij het gemeentehuis.

Hoe zit het bijvoorbeeld met de veiligheid? Hoe lang gaat een accu mee? Wat zijn de verkeersregels voor het gebruik van e-bikes? Op deze en meer vragen krijgt u deze middag een antwoord. Ook zijn er verschillende infostands en kunt u bij rijwielhandelaren terecht voor prijzen van de nieuwste modellen of de aanschaf van een e-bike. Ook kunt u op uw gemak een e-bike uitproberen!

Oud-wielrenner Henk Lubberding (onder meer tweevoudig Nederlands kampioen, 13 x deelnemer in de Ronde van Frankrijk, 3 x etappewinst in de Tour de France, winnaar Gent-Wevelgem in 1980) geeft deze middag vaardigheidstips en hij verzorgt demonstraties. Deze middag is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Echt-Susteren, Bind Sportstimulering en de Kernen Omloop Echt-Susteren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *