Feest op de pastorie in Susteren


Zondag 11 juni geeft deken Geert Lauvenberg onder het motto ‘Feest op de pastorie’ een tuinfeest. Uiteraard niet voor zichzelf, maar voor de H. Amelbergabasiliek. Onder het genot van een drankje en een hapje is het tussen 12.00 en 17.00 uur goed toeven in de tuin van de pastorie of beter gezegd de dekenij van Susteren.
Het kleinschalige evenement heeft onder meer tot doel om een bijdrage te genereren voor de restauratie van de H. Amelbergabasiliek. Zo is er o.a. een brocante stand met leuke hebbedingetjes en zijn er noveenkaarsen in de aanbieding. Vrijwilligers die de basiliek een warm hart toedragen hebben de tuin van de deken stevig onder handen genomen en gaan deze gezellig inrichten om iedereen te ontvangen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *