Start nieuwbouw ‘Pius X-hof’ in Echt

Wethouder Jac Dijcks van de gemeente Echt-Susteren heeft, samen met dhr. Mulleners van Mulleners Vastgoed, de officiële starthandeling verricht voor de realisatie van het bouwplan Pius X-hof. Dat gebeurde samen met de toekomstige bewoners van de nieuwbouw die door Mulleners Vastgoed werden getrakteerd op een zomerse barbecue.

De bouwlocatie is op de hoek van de Mussenstraat met de Nieuwe Markt in Echt. Op deze unieke locatie, waar eerder de (in 2014 afgebroken) PIUS X-kerk stond, worden 19 appartementen en 6 vrijstaand geschakelde woningen gebouwd. De appartementen worden verdeeld over twee complexen, waarvan één met penthouse, en komen te liggen aan de nieuwe straat: Pius X-hof. Alle woonkamers en balkons zijn gesitueerd aan de zijde van de Nieuwe Markt, waardoor een schitterend en vrij uitzicht gegarandeerd is. Drie woningen worden eveneens aan Pius X-hof gerealiseerd, de andere drie woningen komen te liggen aan de Mussenstraat.

Mulleners Vastgoed heeft met succes reeds diverse woningbouwplannen in de gemeente Echt-Susteren gerealiseerd. Behalve bij het bouwplan Pius X- hof worden er op dit moment ook nog 13 woningen gebouwd in nieuwbouwproject Witham in Nieuwstadt. Het zijn twee prachtige locaties binnen de gemeente Echt-Susteren met een hoogwaardige ontwikkeling van fraai ontworpen woningen. De doordachte indeling, een prima afwerkingsniveau en de mogelijkheid zaken naar eigen wens aan te passen zijn slechts enkele redenen van de voorspoedige verkoop. De woningen en appartementen in het bouwplan Pius X zijn zelfs standaard voorzien van zonnepanelen en zijn zeer energiezuinig. Het is dan ook niet vreemd dat zowel het bouwplan Witham als Pius X-hof in korte tijd geheel uitverkocht waren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *