Open Dag Sint Jansgasthuis Weert

Sint Jans Gasthuis Weert ziekenhuis

SJG Weert, uw partner in gezondheid. Dat is het thema van de open dag die SJG Weert organiseert. Een veelzijdig thema, waarbij u onder andere meer te weten komt over wat u kunt doen om gezond te blijven. Maar ook voor welke onderzoeken en behandelingen u bij SJG Weert terecht kunt als u onverhoopt toch ziek wordt.

Voor zorg die SJG Weert niet zelf aanbiedt, wordt nauw samengewerkt met andere instanties. Uitgangspunt is daarbij: “Zorg dichtbij als het kan, verder weg als het moet”. De professionals informeren de belangstellenden hier graag over tijdens de Open Dag, zaterdag 17 juni van 11.00 tot 16.00 uur.

Een ander thema dat tijdens de open dag aan bod komt, is de verbouwing. De laatste jaren heeft het ziekenhuis nogal wat verbouwingen gedaan en de verbouwing van de verpleegafdelingen staat voor de deur. Inschrijven voor een rondleiding kan hier.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *