Ria Joosten nieuwe eigenaar van Kasteel Eyckholt Roosteren

Kasteel Eyckholt in Roosteren moet 4 juli weer heropend worden. Tenminste, als het aan de nieuwe eigenaar Ria Joosten uit Neer ligt.

Volgens De Limburger is de deal zo goed als rond. Alleen de handtekeningen moeten nog gezet worden. De nieuwe eigenaar is dus Ria Joosten van het gelijknamige catering- en evenementenbedrijf.

Ze werd bekend bij het grote publiek toen ze in 2014 werd bekroond als Zakenvrouw van het Jaar. Daarvoor kreeg ze al de titel ‘Meest Markante Horecaondernemer van het Jaar.

Met de koop van het failliete kasteel wil Joosten met haar bedrijf voet aan de grond krijgen in Midden-Limburg. De naam Kasteel Eyckholt blijft behouden, net als de inrichting en de stijl. Alleen op de menukaart zullen veranderingen zichtbaar zijn.

Midden april werd Kasteel Eycholt failliet verklaard. Vlak daarvoor was het te koop gezet door de eigenaren voor een bedrag van 895 000 euro. Zij, Pieter H. en zijn vrouw Diana N. uit Echt, zijn verdachten in een grote witwaszaak.

Pieter H. wordt verdacht van witwassen, valsheid in geschrifte en verduistering in dienstbetrekking als ambtenaar van de gemeente Helmond. Het zou gaan om een bedrag van ruim 450 000 euro. Diana N. zou hebben meegewerkt aan de witwaspraktijken van haar man en het geld hebben uitgegeven.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *