Lezing 'De geheimen van aardewerk ontrafeld' geannuleerd

Maaseik kerktoren

De lezing ‘De geheimen van aardewerk ontrafeld’ door Else Hartoch, die gepland stond op zondag 25 juni 2017 van 15.00 tot 17.30 uur, kan niet doorgaan, zo geeft de Dienst Toerisme en Musea van de stad Maaseik aan.

Deze lezing zou plaatsvinden in het kader van ‘Maaseik spreekt’ en de ‘Keramiekmarkt’ in samenwerking met het Provinciaal Gallo-Romeins Museum Tongeren, Vormingplus Limburg, Davidsfonds Maaseik, de Pater Sangerskring, het Van Eyckplatform en de Musea Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *