UITpunt Hamont-Achel organiseert Zomer Pop-Up

De grote vakantie staat weer voor de deur, tijd om te genieten van zonovergoten terrasjes en gezellige zomeravonden. Het UiTpunt Hamont-Achel speelt hier op in en organiseert de komende maanden een toffe zomer pop-up, waarbij de muren van de vertrouwde Posthoorn en Cinema Walburg meermaals worden doorbroken.

“Dit seizoen komen we voor de eerste keer letterlijk naar buiten met ons cultureel programma”, zegt schepen van cultuur Rudi Boonen. “Tijdens de aha! zomer pop-up bieden we verschillende activiteiten aan in openlucht. De medewerkers van het UiTpunt en onze vele vrijwilligers hebben een bescheiden, kwalitatief programma uitgewerkt volgens de gekende aha!-filosofie, waarbij samenwerking met andere partners centraal staat.”

De zomer pop-up biedt drie openluchtfilms, een stand-up show en een concert van een populaire Vlaamse band. Alle activiteiten zijn volledig gratis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *