Niet alleen de hitte stijgt naar je hoofd

Tapkraan bier

Het is momenteel erg warm. Agenten van de Politiezone Maasland houden het hoofd echter koel, zeker met enkele problemen rondom alcohol, waar men zondag 18 juni mee te maken kreeg. Zo werden er moeilijkheden met een dronken persoon op de Acht Meilaan in Maaseik gemeld omstreeks 21.20 uur.

Hier maakte een dronken man problemen bij zijn ex-vriendin. De persoon werd door de agenten meegenomen, ter ontnuchtering. Even later, om 22.00 uur kon er een patrouille naar de Kantonsweg in Dilsen. Een 45-jarige persoon stond aan de nachtwinkel aan de Kantonsweg. Hij had overgegeven en had zichtbaar te diep in het flaasje gekeken. De persoon kon bijna niet meer op zijn benen staan.

Vervolgens moesten de agenten nog naar de Burgemeester Philipslaan in Maaseik. Om 23.15 uur werd hier gemeld dat er een 63-jarige inwoner van Kinrooi in een bushokje zat. Hij had gedronken en was vervolgens met zijn fiets gevallen en was in het bushokje aan het bijkomen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *