Artiesten zingen voor wensboom

Op zondag 25 juni organiseert de Stichting Tirolerfeest Sittard net als voorgaande jaren de Tirolermiddag in de Stadbroekermolen in Sittard. Op deze zondag treden vanaf 12.30 uur talloze (Limburgse) artiesten geheel belangeloos op voor het goede doel. Alle opbrengsten van deze middag komen volledig ten gunste van de wensboom.

Bezoekers mogen die dag hun wensen in de aanwezige wensboom ‘Wunsjbaum’ hangen. De organisatie en de artiesten kiezen daarna de mooiste wensen uit en proberen er met de opbrengsten zoveel
mogelijk in vervulling te laten gaan. De Tirolermiddag biedt een De Sittard Summernightrun 2017, een uniek hardloop evenement voor jong en oud met 3 verschillende afstanden. Circa 1 km/2 km en
4 km met stormbanen, ballenbakken en veel trappen dwars door het Fortuna stadion inclusief businessruimtes en het Fitland complex.

De Summernightrun is een dag vol spanning, uitdaging en plezier voor de deelnemers, maar ook een goede mogelijkheid om te netwerken. Aangezien JCI Swentibold goede doelen en lokale besteding een warm hart toe draagt, wordt dit event natuurlijk ook gekoppeld aan een goed doel: Stichting Alzheimer Nederland. Middels de organisatie van dit sportieve evenement wil de stichting een mooie bijdrage leveren aan goede initiatieven. Deze dag is iedereen welkom. Deelnemen kan al vanaf 6 jaar!

Stichting AlzheimerAlzheimer Nederland geeft al 30 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving. De volledige opbrengst van de Summetnightrun komt ten goede aan de stichting Alzheimer Nederland. Zij zullen deze bijdrage gebruiken voor belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek werkt de stichting aan een betere toekomst, uiteindelijk zonder dementie. Het is een boordevol programma met heel veel Limburgse artiesten.

Er is eten (bbq) en drinken aanwezig en een loterij waar fantastische prijzen gewonnen kunnen worden zoals een thuisconcert van Wir Sind Spitze en een Lederhosen of Dirndl set.

Enkele artiesten die zullen optreden: ‘t Trumke en ’t Tröötje, Wir Sind Spitze, Tirol Sound, Die Partyhosen, Die Männer, Die Spatzl, DJ Toller Theo, Ruud Appelhof, Thijs Olijve, BOOZz, Toeter Thijs, Richard Huwae, Die Stube Buben, Blech Mich, Karel Verspaget, Anita Rosendorf, Frans Theunisz, Party Kryner en Bianca Schnelle.

De Tirolermiddag begint zondag 25 juni om 12.30 uur en eindigt om 18.30 uur en de entree is gratis. Locatie: Stadbroekermolen, Jacqueline Roufsweg 1 in Sittard.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *