Brutale roof in Molenbeersel

Bij Privé Sauna en Nagelstudio Primavera in Molenbeersel heeft maandag 19 juni een diefstal op een nogal brutale wijze plaatsgevonden. Twee jonge mannen kwamen binnen en begonnen in een vreemde taal vragen te stellen aan de eigenaresse.

Eigenaresse Wendy Princen: “Ik werd door een van de heren afgeleid en mijn klant door de andere, die een stuk krant bij zich had en allerlei onverstaanbare, vreemde teksten vertelde. Ondertussen werd de portemonnee van mijn klant afhandig gemaakt.”

De aanwezigen in de nagelsalon hadden niets in de gaten. “De mannen liepen vervolgens rustig naar buiten”, aldus Wendy Princen. “Hier stappen ze in een auto, waar een derde persoon in zat te wachten en ze reden vervolgens snel weg.”

Pas enkele minuten nadat het heerschap verdwenen was, merkte de klant dat haar portemonnee gestolen was. “Wij hebben onze videobeelden doorgespeeld naar de politie, die er verder werk van gaan maken”, zo geeft Wendy Princen waarschuwend aan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *