Stad Bree plaatst nieuwe toestellen

Niet alleen op de Grauwe Torenwal in Bree worden nieuwe speeltoestellen geplaatst, het Stadsbestuur laat ook de Boneput volledig aanpakken. “Vandaag ziet men nog zandbergen, lintjes en hardwerkende mannen, maar tegen de zomervakantie wordt ons speel- en wandelpark helemaal opgefrist”, aldus burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree.

Op de Boneput komt nieuwe beplanting, nieuwe omheining, een speelpad met toestellen die ook door ‘anders’ valide kinderen kunnen gebruikt worden, zitbanken, picknicktafel, een nieuw brugje over de Breeërstadsbeek en bebording in een frisse huisstijl.

Wie goed oplet ziet hier en daar ook de link met de legende van de herder en het verdronken schaapje terugkomen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *