Derde Zomerconcert Concordia

Voor de derde keer organiseert de Koninklijke Harmonie Concordia een concert in de mooie tuin van het vroegere Agnetenklooster in Maaseik, Sionstraat 17. De mooie tuin maakt deel uit van de groene long van het historisch centrum van de stad.

Vrijdag 14 juli zal het concert plaats vinden. De tuin en ook het buffet is reeds geopend vanaf 19.00 uur.

Tijdens dit concert zal een cheque overhandigd worden aan de vereniging Kom Op Tegen Kanker. De cheque vermeld het bedrag dat de percussiegroep verzamelde met hun concert op 1 april jongstleden. Alle deelnemers aan dit concert, de drumband van fanfare Sint Dionysius Opoeteren, Percussie Concordia, band De Geest leverden gratis hun muzikale bijdrage. Zaal Van Eyck liep mooi vol en Frieda Vanwijck functioneerde uitstekend als gastvrouw. Het concert bracht de ronde som van €2500 op.

De cheque wordt op 14 juli overhandigd aan KOTK tijdens ons derde zomerconcert.

Echter, indien de weersomstandigheden zouden beletten dat het concert in open lucht doorgaat, wijken we uit naar Zaal Van Eyck, Koning Albertlaan 23 Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *