Werken aan brug Hamonterweg bijna afgerond

Zonder tegenslagen wordt de kanaalbrug op de Hamonterweg op vrijdagavond 30 juni opnieuw opengesteld voor al het verkeer.

Tijdens de afgelopen week maakten heel wat fietsers al gebruik van het gloednieuwe fietspad dat werd aangelegd. De rijweg werd inmiddels geasfalteerd en de komende dagen zorgt Agentschap Wegen en Verkeer voor het plaatsen van de voegen en een nieuwe leuning en voor het aanbrengen van een duivenwering.

Agentschap Wegen en Verkeer startte met de renovatiewerken op 2 mei. De voorziene einddatum was 10 juli. Tien dagen eerder dan gepland zal de brug dus opnieuw toegankelijk zijn voor al het verkeer. Na 30 juni zullen wel nog betonherstellingen aan de onderkant van de brug worden uitgevoerd, evenwel zonder hinder voor het verkeer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *