Sneek preview film-kunstwerk

De Zaal Stramproy

In ‘De Zaal’ in Stramproy zal op 27 juni een eerste voorstelling te zien en te beluisteren zijn van de film die gemaakt is voor de Kunstroute 2017. Alle deelnemers die in de voorbereiding van deze productie een rol gespeeld hebben, zijn inmiddels via de mail uitgenodigd voor de voorvertoning.

Op- en aanmerkingen zullen meegenomen worden, zodat de definitieve versie getoond kan worden op 26 en 27 augustus 2017 in de kerk. Mede door precies 100 inwoners, die hun foto hebben laten maken, en hun favoriete plek in Stramproy hebben gedeeld, is dit een stuk wat zeer de moeite waard is geworden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *