Busverkeer ernstig verstoord door acties

De Lijn Bus dienstregeling

Chauffeurs van vervoersmaatschappij De Lijn voeren actie. Vanop onder andere de opstelplaats in Kinrooi rijden er geen bussen. Onderaannemers van De Lijn rijden wel, maar vervoerder De Lijn laat weten dat één op de twee bussen niet zal rijden vandaag.

Aanleiding voor de actie is de ontevredenheid van de chauffeurs over de nieuwe chauffeursdiensten die vanaf 1 september ingaan. “De directie heeft tijdens de gesprekken van de voorbije dagen geprobeerd de eisers tegemoet te komen op het vlak van rij- en rusttijden. Tot een akkoord is het echter niet gekomen. De gesprekken worden vandaag verder gezet.”, aldus een woordvoerder bij De Lijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *