Handtekeningenactie voor behoud winkel in Susteren

Een onlangs gestarte handtekeningenactie voor het behoud van de Marskramervestiging Susteren heeft tot dusver naar schatting ruim 500 steunbetuigingen opgeleverd. Met de actie wil het personeel niet alleen de toekomst van de vestiging veilig stellen, maar ook aandacht vragen voor het feit dat er in de gemeente Echt-Susteren al genoeg winkels gesloten zijn.

Daarnaast wijst het team van Marskramer Susteren er op dat de winkel niet alleen een lokale, maar ook een bovenlokale functie heeft. Moederconcern Blokker, waar Marskramer onder valt, kondigde half mei aan dat alle eigen filialen van de keten, een honderdtal, worden gesloten. Alleen een aantal franchisezaken blijven open.

Bij Marskramer in Susteren hopen ze dan ook dat iemand zich als franchisenemer aandient die vervolgens de mogelijkheid krijgt de zaak verder te zetten. Handtekeningen kunnen gezet worden tijdens de openingstijden van de winkel die gelegen is aan de Marktstraat in Susteren.

Foto: Marcel Boreas

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *