Basement Stramproy maakt nieuwe start

De Zaal Stramproy

Door Punt Welzijn wordt een doorstart gemaakt met de begeleiding van jongeren in de kelder bij de Zaal, de zogenaamde Basement. Na gesprekken tussen de Dorpsraad en de jongerenwerkers van Punt Welzijn, bleek dat het imago van The Basement niet altijd even positief was. Om die reden is er een doorstart gemaakt, met nieuwe jongerenwerkers, en nieuwe doelgroepen.

Ter voorbereiding daarvan is groep 8 van de basisschool op bezoek geweest, met de leraar, in The Basement. Woensdag 14 juni is gestart met wekelijkse openstelling van de kelder, op woensdag van 13.30 tot 16.00 uur, en op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. De doelgroep is groep 8 van de basisschool, die op deze wijze een plek krijgt om samen te zijn, en onder begeleiding activiteiten kunnen ondernemen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.