Bliss heeft lol aan muziek maken (video en foto's)

Bliss Akoestisch Duo is al enige tijd bezig om met moderne muziek publiek voor zich te winnen. In de regio treden ze op vele plaatsen op. Het duo, dat woonachtig is in Molenbeersel, kijkt enthousiast vooruit.

Het duo bestaat uit Kevin Kreeftmeijer en Marijke van Weers. “We willen met name plezier in de muziek hebben”, zo leggen ze uit. Momenteel spelen ze veel op feestjes in de regio. “Ook in café’s zijn we vaker te vinden”, vertelt Kevin Kreftmeijer.

Het duo heeft onlangs een eerste eigen nummer, ‘Road to Nowhere’ uitgebracht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Bliss heeft lol aan muziek maken (video en foto's)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.