Geweldig Kinjer OLS in Merkelbeek (foto's)

Het OLS terrein in Merkelbeek beleefde dinsdag de generale repetitie met het Kinjer OLS. Rijen dik stonden de duizenden toeschouwers al voor 10.00 uur te wachten op de optocht die door de straten van het Zuid-Limburgse dorp ging trekken. De jeugd liet even op zich wachten, o.a. omdat er helemaal in het begin van de optocht een inzet van de EHBO nodig was.

Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen, en vanaf 10.15 uur konden de 30 deelnemende scholen dan echt laten zien wat ze geleerd en gemaakt hadden. Gedurende anderhalf uur genoot het publiek van de prachtige creaties, waarna de grote feesttent en de eettent al snel vol stroomden. Om 12.30 uur werd begonnen met de schiet- en nevenwedstrijden, enkel een klein beetje verstoord door een regenbuitje. Opa’s, oma’s, vaders, moeders en niet te vergeten de kinderen zelf, beleefden een prachtige schuttersdag in het Limburgse heuvelland. Uiteindelijk liet Merkelbeek zien dat het vorig jaar in Maasmechelen geen toevalstreffer was. De St. Jozef school uit deze plaats ging welverdiend aan de haal met het ‘Ummeke’ !

Alle uitslagen zie je hier: Behaalde prijzen Kinjer OLS 2017

Grensland Actueel volgde de deelnemende scholen uit onze regio en maakte de volgende reportage:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.