Kinrooi en herstructureringscomité openen het afgewerkt grindgebied

Het laatste weekend van juni organiseren de gemeente Kinrooi en het herstructureringscomité de officiële opening van het afgewerkt grindgebied tussen Geistingen en Kessenich. Na een officiële opening voor genodigden volgt een feestweekend voor jong en oud met tal van activiteiten. Het wordt een weekend om niet te missen in Kinrooi !

Jo Brouns, burgemeester: “Naast Agropolis Kinrooi – het agrarisch bedrijventerrein voor innovatieve land- en tuinbouw – heeft deze herstructurering nog andere mooie zaken opgeleverd. Over het fiets- en voetpad langs het water kregen we al veel goede commentaren. De vissers hebben er met de nieuw aangelegde oever een toplocatie bij gekregen en op termijn zal het surfstrand ook in gebruik genomen worden. Wat Kessenich betreft, is er een unieke opportuniteit gecreëerd met het Bastion, een evenementenplein aan het water op wandelafstand van de dorpskern. Deze plaats heeft zeker potentieel als evenementlocatie, iets wat we op zaterdag 24 en zondag 25 juni duidelijk zullen maken aan iedereen die het wil zien!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.