Mosa-RT nieuwe naam Campus Harlindis en Relindis (video en foto's)

De nieuwe naam van Scholengemeenschap Harlindis en Relindis Maaseik-Kinrooi werd woensdag 7 juni gepresenteerd tijdens het afscheid van voorzitter Jan Van der Perre van de scholengemeenschap. Gekozen werd voor de naam Mosa-RT.

“We hebben als scholengemeenschap de laatste jaren gewerkt om een aantal scholen samen te brengen onder één onderwijsconcept”, zo vertelt directeur Eric Rutten van de campus. “Hierdoor moesten we de laatste jaren vanuit verschillende identiteiten naar elkaar toegroeien”, aldus Eric Rutten.

De naam vertegenwoordigt de doelen waar de organisatie voor staat, en de waarden om de doelen te bereiken. “We beleven dat iedere dag in onze functie en ons werk in de omgang met jongeren, maar ook met de lokale gemeenschap en het werkveld, want dat is essentieel. Vanuit dat gedachtegoed zijn we gekomen tot de nieuwe naam Mosa-RT”, aldus directeur Rutten.

Bij de totstandkoming van de nieuwe naam zijn de leerkrachten betrokken. “We hebben dit proces in februari in gang gezet”, aldus Rutten.

De scheidend voorzitter heeft vijftien jaar als bestuurder achter de rug. Daarvan was hij twaalf jaar voorzitter. “Ik ga mijn tijd nu anders indelen. Samen met mijn vrouw deed ik al veel oppassen op de kleinkinderen, maar er zullen beslist andere vrijetijdsbestedingen bij komen”, zo vertelt Jan Van der Perre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.