Nieuwe single Sabien Tiels van niets op nummer één!

De nieuwe single van Sabien Tiels, Kommen Hole, die de uit Ophoven afkomstige zangeres in haar eigen taal zingt samen met Berlaen, is van niets op de eerste plaats in de Top 3 van het online radiokanaal Jouwradio gekomen.

Tiels: “Ik ben hier erg blij mee. Sommige personen vinden het duet tussen Berlaen en mij een vreemde combinatie, dat is echter niet het geval, wanneer je bedenkt we allebei singer-songwriters zijn die weigeren in vakjes te denken omdat we zo bezeten zijn door muziek.”

Het idee om samen een song te maken groeide in Studio Greenhouse in Hansbeke waar de opnames van Sabien’s album “Mannelijk Schoon” plaatsvonden. Berlaen had de productie in handen en Sabien vond dat hij echt niet mocht ontbreken op deze plaat.

“Van Berlaen zijn we gewoon dat hij zingt zoals hij in zijn Zultse dialect gebekt is”, aldus de zangeres uit Ophoven.

Sabien bracht als rasechte Limburgse in een ver verleden een Ophovense versie van ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld. In hun videoclip wagen ze zich aan een heuse moddercatch die de symboliek achter de song ‘Kommen hóle’ blootlegt.

Het nummer is hier als vieoclip te zien en regelmatig te horen op Radio Grensland.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.