Opnieuw nieuwe naam voor voormalige ‘Trompetter’

Nog maar 2 jaar geleden veranderde de naam van het weekblad ‘Trompetter’ in 1Lokaal. In iedere Nederlands-Limburgse gemeente werd zo’n editie gemaakt. Nu wordt die naam opnieuw gewijzigd in VIA met vervolgens de koppeling van de gemeentenaam.

Moederbedrijf 1Lokaal wordt namelijk omgedoopt in Via Limburg. De rode 1 verdwijnt en het weekblad wordt in een nieuw modern blauw jasje gestoken met lokaal nieuws. 1Lokaal maakt deel uit van Media Groep Limburg, waar ook De Limburger bij hoort. De weekkrant wordt huis-aan-huis bezorgd op woensdag en donderdag. Woensdag 5 juli verschijnt VIA voor het eerst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.