Proclamatie academie Kinrooi

Op dinsdag 27 juni vond de jaarlijkse proclamatie van de Stedelijke Academie voor Kunsten Maaseik-Kinrooi plaats in GC De Stegel in Molenbeersel. De diploma-uitreiking werd voorafgegaan door een mooi concert van de leerlingen onder leiding van hun leerkrachten.

Na de optredens kregen de leerlingen lagere graad en middelbare graad uit Kinrooi hun attest in de studierichtingen muziek en/of woord. Tijdens de receptie achteraf werd er gezellig nagepraat over de mooie prestaties van de leerlingen.

Nieuwe leerlingen voor de academie zijn welkom. Inschrijven kan tot en met de eerste week van juli. Daarna is het terug mogelijk van 21 augustus tot en met 30 september. Inschrijven kan zowel in het filiaal Kinrooi (Nelisveld 5) als in de hoofdschool te Maaseik (Boomgaardstraat 10).

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn er ook enkele nieuwigheden. Zo starten nieuwe leerlingen muziek in september onmiddellijk met het door hen gekozen instrument. De lessen vanaf het eerste jaar AMV, het vroegere notenleer, zullen worden herleid tot één lesmoment per week. Daarnaast kunnen leerlingen van het eerste leerjaar vanaf 1 september 2017 (°2011) ook in Kinrooi terecht voor lessen beeldende kunst op vrijdag om 15.30 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *