Slotfeest Dansclub Lima

Op zaterdag 3 juni 2017 sloot Dansclub Lima hun dansseizoen af met een schitterende dansavond. Naast het gewone vrij dansen door de zeer talrijk opgekomen leden stond een wervelende show van Ballroom en Latijns-Amerikaanse dansen, gebracht door broer en zus Mike en Britt Habraken uit Neeroeteren, op het menu. Dit was een geweldig optreden en kende een groot succes bij het publiek. Tussendoor werd ook nog een country dans aangeleerd door de lesgevers van de club.

Tot slot werden de leden nog verrast met een zangoptreden van zangerclublid JimmyKe en ook in duet met de danslerares Josette. Meteen was de ambiance erin gebracht.

Helemaal stil is het niet bij Dansclub Lima, er kan elke zaterdagavond van juni-juli en augustus gedanst worden vanaf 21.00 uur. Omstreeks 1 september bestaat Dansclub Lima meer dan 25 jaar en dat gaan ze vieren met bijzondere opendeurdagen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *