Vanmiddag kans op onweersbuien

Op basis van verschillende weercomputers zien we vanochtend een toegenomen kans op onweersbuien voor Limburg. Weerman Ruben Weytjens: “Deze buien kunnen ten vroegste vanaf 14.00 uur over onze omgeving verwacht worden, maar zullen vermoedelijk iets later arriveren.”

De weerman uit Neeroeteren vervolgt: “Tegen dan zal de temperatuur zijn opgelopen tot dicht in de buurt van 30°C, waardoor er veel energie in de atmosfeer zit voor enkele flinke buien. Het blijft afwachten waar de buien precies gaan ontstaan, maar het wordt dus even opletten.”

Beneden enkele verwachtingskaartjes van meerdere weermodellen. Te gebruiken als indicatie, want in werkelijkheid zal het er sowieso anders uitzien.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.