Workshop ecozoet met aardbeien (video en foto's)

Ecozoet, dat was de insteek van een kookworkshop die bij Botel Ophoven werd gegeven door Velt Kinrooi in het kader van het project ‘Meer Weten over Gezond Eten’. Barbara Creemers gaf de les vanuit Velt Kinrooi: “De bedoeling is mensen te verleiden met lekker eten zodat ze bewuster en gezonder gaan leven, zonder dat ze doorhebben iets gezonds aan het eten zijn.”

Tijdens de workshop werd op zoek gegaan naar ecologische varianten van suiker. “Dat doen we niet alleen omdat we veel te veel suiker eten, maar ook de impact van suiker op de planeet halen we aan”, aldus Creemers.

Er werd gewerkt met aardbeien uit Kinrooi. “We laten zien dat je hele lekkere gerechten kunt maken die ecologisch verantwoord zijn waarbij we insteken op lokale producten”, legt Barbara Creemers uit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.