Opzettelijke brandstichting in Molenbeersel

Bij een bloemenzaak aan de Scheurestraat in Molenbeersel, is in de nacht van zondag 25 op maandag 26 juni opzettelijk brand gesticht. De eigenaren van het perceel, Ludo en Linda Moonen, geven op social media aan dat ze graag in contact komen met getuigen die een verdacht persoon of verdachte beweging hebben gezien.

“We tasten volledig in het donker over de aanleiding van de brand”, zo vertellen ze. Er is redelijke schade toegebracht aan enkele zaken. “We willen in contact komen met getuigen, om dit door te spelen naar de politie die nu muurvast in hun onderzoek zitten en ook graag vorderingen hierin maken”, zo besluiten ze.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *