Computercursussen Wijkgebouw Keenter Hart

Punt Welzijn trefcentrum

In september wordt er weer gestart met nieuwe computercursussen in wijkgebouw Keenter Hart. Er starten in korte tijd meerdere cursussen op verschillende dagen en tijdstippen te weten: Beginnerscursus Windows10, Vervolgcursus Windows10 en werken met de Tablet (iPad en Android), beginners en gevorderden.

De cursussen zijn kleinschalig en betaalbaar. Gewerkt wordt met maximaal zes cursisten, twee of drie begeleiders en de lesstof wordt op een groot scherm geprojecteerd. Elke cursist maakt gebruik van eigen laptop of tablet, zodat alle oefeningen zelf uitgevoerd kunnen worden. Er wordt gewerkt met gestructureerde lesboeken, oefenbestanden en naslagwerken. Ook krijgen de cursisten huiswerk mee om thuis verder uit te werken.

Voor aanmelden en/of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de coördinator/contactpersoon computercursussen Keenter Hart.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *