Succesvolle Molenstage

Zaterdag 8 juli is de Molenstage, vanuit het project ‘Jong redt oud’ feestelijk afgesloten. Gedurende enkele dagen kregen geïnteresseerde jongelui les in het vak van Molenaar en leerden zij van alles over de geschiedenis van de molens.

Rondom de Keijersmolen in Molenbeersel vond de stage plaats. “Het is een mooi project om jongeren voor erfgoed te interesseren door ze er actief mee in contact te brengen. Een prima aanpak die zeker navolging verdient”, aldus René Weerens, voorzitter van de vzw Molenzorg.

De jonge studenten kan men tijdens de komende Molenfeesten ook aan het werk zien.

Zondag 9 juli om 12.00 uur een reportage van dit gebeuren op www.grenslandactueel.com.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *