Thema avond Valpreventie

Vallen, het kan iedereen overkomen.. Maar hoe zorg je er nou voor dat de kans op vallen minder groot is? Hoe eerder men de gevaren aanpakt, hoe sneller het risico op vallen afneemt.

Hoe kun je er preventief voor zorgen dat het risico om te vallen zo klein mogelijk is? In beweging blijven is daarbij van groot belang. Daar zal Esther van den Bor, beweegmakelaar bij Punt Welzijn, geïnteresseerden meer over vertellen.

De gevolgen van een valpartij kunnen groot zijn, denk aan onzekerheid, minder durven te bewegen of zelfs in een sociaal isolement raken omdat ze de deur niet meer uit durven te gaan.
Hier zullen Marion van Deursen en Harriette Schrijen, oefentherapeuten Cesar van het Gezondheidscentrum aan de Maaseikerweg aanwezigen tijdens een informatieavond meer over vertellen.

Het wordt een actieve avond waarbij we niet alleen vertellen over valpreventie maar we gaan dit gelijk toepassen. De informatieavond zal doorgang vinden op woensdag 27 september van 19.00 tot 21.00 uur in ’T Kwintet aan de Boshoverweg 57 in Weert.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *