Kerkplein Stramproy te klein voor The Classics

Zaterdagavond was het dan eindelijk zover: het concert ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van The Classics op het Kerkplein van Stramproy. Waar een klein dorp groot in kan zijn…, muziek !

Van heinde en verre waren duizenden fans naar het grensdorp gekomen om de makers van wereldhits als ‘Wings of an eagle’, ‘Sunshine baby’, ‘My Russian lady’, ‘My lady of Spain’ en ga nog maar even door, nog een keer aan het werk te zien.

Al lang voor aanvang van dit unieke jubileumconcert stroomde het kerkplein vol. Het werd na 22.00 uur zelfs zo druk, dat sommigen, veelal ouderen, weer vertrokken wegens TE druk. Als het plein dubbel zo groot was geweest, had het ook vol gestaan met de liefhebbers van ‘de vlaaiensound’.

Wij van Grensland Actueel genoten vooral van de muziek, en vonden het ZO leuk dat we onze camera’s soms vergaten ! Zie hier enkele beelden van deze unieke avond, en breng deze maand zeker nog een bezoekje aan het Classics museum op het kerkplein in Stramproy !


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

4 reacties op “Kerkplein Stramproy te klein voor The Classics”

  1. Het optreden van The Classics ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van deze groep uit Stramproy was een enorm succes! Wat een topavond en wat een gezelligheid. Ondanks de goede voornemens van de organisatie was men echter niet voorzien op zo’n massale aanwezigheid. Dit was enigszins een domper op de feestvreugde. Het was inderdaad lang wachten op een biertje.
    Mooie foto’s die perfect de sfeer weergeven van deze schitterende avond. Blij dat ik er bij was.

  2. Ik was hier voor the classics en niet voor t bier super band en nooit overtroffen vlaaisound ?????

  3. Bedankt voor de superleuke avond, het was een heel mooi verzorgd optreden en het was heerlijk die liedjes van jullie nogeens live te horen..kei-leuk..groetjes uit Geistingen, Belgie..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *