Aanleg Centrumplein Dilsen start half september

Dilsen heeft als hoofdkern van Dilsen-Stokkem nood aan een centraal plein, reeds voorzien in het BPA van 2006. Na heel wat studiewerk, andere bouwprojecten en aanbestedingen is het nu een feit. Met de plannen voor het nieuwe centrumplein wenst het stadsbestuur een plek te voorzien waar het aangenaam is om te vertoeven en die voor uiteenlopende festiviteiten kan gebruikt worden.

De werken, die half september zullen aanvatten, zullen uitgevoerd worden door aannemer wegenbouw Martin nv uit Bocholt en zullen in drie fasen verlopen. Het einde van de werken is voorzien voor mei 2018.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *