Cucumis sativus tijd !

Komkommer groenten

Yep ! We zitten er weer middenin, de tijd van de ‘Cucumis sativus’, ofwel de ‘komkommertijd‘! Wat is dat nou eigenlijk, en waarom komt dit verhaal ieder jaar opnieuw om de hoek kijken ? In ieder geval is de zogenaamde ‘komkommertijd‘ de periode waarin er voor journalisten weinig nieuws te vergaren is, o.a. vanwege de vakanties van o.a. vele overheidsdiensten.

Wat dit met komkommers te maken heeft ? Het is nu tijd om ze te oogsten ! We hebben enkele ‘links’ in dit bericht ingebouwd, als u er op klikt kunt u zich verdiepen in het komkommer verhaal.

Welke invloed heeft de ‘komkommertijd’ op Grensland Actueel ? Om eerlijk te zijn: Wel een klein beetje: Ook onze medewerkers (m/v) genieten van een (vaak ECHT VERDIENDE) vakantie, even een geniet moment samen met familie en geliefden… Met een beperkte redactie doen we echter toch ons uiterste best om u op de hoogte te houden van alles wat er gebeurt in onze regio. We krijgen gelukkig ook veel informatie van ons publiek, dus de berichtenstroom zal zeker niet ophouden.

Strand vakantie zee reisVertrekt u binnenkort op vakantie ? Neem ons dan mee via uw telefoon, laptop of tablet en blijf ook op reis op de hoogte van het nieuws uit de grensstreek ! De ‘roaming’ kosten zijn in veel landen niet meer van toepassing, dus ook op vakantie kunt u vaak gewoon luisteren naar Radio Grensland. Via WIFI is het overal gratis en u kunt gratis roamen in alle landen van de Europese Unie: België; Bulgarije, Cyprus (niet het Turkse gedeelte), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Kroatië; Slowakije; Slovenië, Spanje, Tsjechische republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Verder kunt u gratis roamen in: IJsland, Noorwegen en Liechtenstein, Guadeloupe, Frans-Guyana, Réunion, Martinique, Mayotte en Saint Martin (Franse gedeelte van Sint Maarten); Azoren en Madeira (Portugal); Canarische eilanden (Spanje), Aland, Ceuta, Gibraltar, Vaticaanstad, San Marino en Monaco (zolang u op het Franse netwerk zit en niet op het netwerk van Monaco).

Sommige aanbieders bieden ook gratis roaming in andere landen aan. Vraag dit na bij uw aanbieder.

De redactie van Grensland Actueel en het team van Radio Grensland wensen u een hele mooie vakantie, geniet, stuur ons een (of meer) foto(‘s) en kom veilig weer terug !

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Cucumis sativus tijd !”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *