Waterpark geplaatst aan Kinroois strand

Aan dagstrand De Steenberg in Kinrooi is maandag 24 juli een waterpark geïnstalleerd. Het initiatief komt van Luna Beach. Zaakvoerder Anita Berben: “Het was al vanaf de start onze wens dat we een waterpark bij onze accommodatie kregen, vanaf vandaag is het dan eindelijk zover!”

Het concept Luna Beach is afkomstig vanuit Roermond. “Hier hadden we vorig jaar een locatie, maar omdat de grond waarop we actief waren werd verkocht moesten we uitwijken”, zo vertelt Anita Berben. “Na gesprekken met Jos Franssen van De Spaenjerd die op de plaats in Geistingen een viersterrenhotel gaat realiseren, zijn we tot overeenstemming gekomen om in het huidige pand voor één seizoen een beachbar te realiseren”, aldus Berben die verder aangeeft naar de toekomst toe binnen de regio aan het kijken te zijn naar een permanente locatie.

“Dit permanente gebeuren zou een aanvulling kunnen zijn op de activiteiten die vanuit het hotel gerealiseerd gaan worden”, aldus Anita Berben.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Waterpark geplaatst aan Kinroois strand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *