Besparing Loket Burgerzaken Stramproy geschrapt uit Kadernota

De Zaal Stramproy

De besparing van 8.000 euro die het afschaffen van het loket Burgerzaken in Stramproy zou opleveren voor de gemeente Weert is geschrapt, dit tot grote vreugde van de Dorpsraad Stramproy.

“Enige weken geleden heeft de gemeenteraad van Weert een motie van het CDA unaniem aangenomen, waarin het college van B&W wordt opgedragen om het loket Burgerzaken in ‘De Zaal’ van Stramproy te behouden”, zo vertelt voorzitter Frans Henderikx van de Dorpsraad Stramproy. Tijdens een vergadering in Weert, afgelopen week, bleek dat het college inderdaad de besparing van ruim 8.000 euro schrapt uit de Kadernota 2017.

“Als Dorpsraad hebben we inmiddels een brief naar de gemeenteraad gestuurd, waarin we hen bedanken voor het terugdraaien van dit eerder genomen besluit. We hebben zelfs de suggestie gedaan de openingstijden en/of bezetting van het loket in Stramproy te verruimen, gelet op de grote populariteit en drukte tijdens de openingsuren op dinsdag en vrijdagmiddag. De vereiste 1000 handelingen per jaar zijn nu al nagenoeg bereikt”, zo besluit voorzitter Henderikx.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.