Dames slaan er op los

Politie Maasland

Op de Bosmolenlaan in Maaseik zijn vrijdag 30 juni twee dames met elkaar op de vuist gegaan.

reden voor de slaande ruzie was het feit dat de ene dame de andere hinderde om door te kunnen rijden. Vanwege het ‘hinderende maneuver’ stapte beide dames uit, waarna een woordenwisseling startte, die eindigde in enkele slagen. Agenten van de politiezone Maasland moesten tussen beiden komen om hen te kalmeren. Een PV is opgesteld.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

7 reacties op “Dames slaan er op los”

  1. beste heren van dit blad,als juli niet weten wat er gebeurd is ,moeten juli zo’n onzin niet schrijven,mijn vrouw wouw naar de dagbladwinkel gaan en en stak har pinker op om te parkeren ,maar mevrouw wilde toch nog links voorbij steken,maar dat ging niet,ze zette haar auto neer en ging naar de winkel, die mevrouw wasondertussen uit de auto gestapt en sloeg haar,zei ging gewoon naar de winkel hé,en dan loog ze ook nog dat het rassime was,ze is ze zelfs tot in de winkel gevolgd en daar heeft de bazin haar buitengegooid,mvg Danny
    Ps: en als iemand nog kommentaar heeft komt hij maar eens langs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.