Knapkoekfeest wordt nog grootser van opzet

Pater Sangersbrug Maaseik

Het jaarlijkse Knapkoekfeest in Maaseik zal dit jaar grootser aangepakt worden. Het Knapkoekfeest XL wordt nu immers een evenement waarbij de gemeente Echt-Susteren haar buurstad Maaseik, verwelkomt bij het Cittaslow-netwerk.

Daarvoor organiseert het stadsbestuur van Maaseik samen met Echt-Susteren op 27 augustus een heus volksfeest: Cittafesta! En dit om het goede leven en Cittaslow in de beide gemeenten te vieren met de Maas en de brug als het symbool van grensoverschrijdende samenwerking.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *