McDonald's definitief naar Bree

De kogel is door de kerk: fastfoodrestaurant McDonald’s komt naar Bree. Naast dit restaurant komen ook doe-het-zelf-keten Brico en modeketens waaronder H&M, ZEB en AS Adventura naar de stad. In Gerdingen zullen deze trekpleisters hun bestemming gaan vinden.

De handelszone zal vanaf de Bocholterkiezel lopen, van een Peugeot-garage tot aan Eurosport. Aan de andere kant, bij de Sportlaan, wil men een kleinhandelaarszone realiseren waar tien winkels zullen komen waarboven appartementen gerealiseerd zullen worden. “Dit is goed nieuws voor Bree en zorgt voor een aanzuigeffect en extra werkgelegenheid”, zo reageert burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree in HbvL.

De burgemeester geeft aan dat het beslist niet de bedoeling is om winkels uit het centrum naar de nieuwe zone te laten verhuizen. “We koppen dit project aan een plan van aanpak voor de leegstand in het stadscentrum. Projectontwikkelaar Immo Bree Invest zal ook in het centrum enkele initiatieven nemen”, aldus burgemeester Van der Auwera.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

4 reacties op “McDonald's definitief naar Bree”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.