Politieman uit Rekem omgekomen

politie-lanaken-maasmechelen

Politie-inspecteur Marco Holthof (59) uit Rekem is dinsdag 11 juli om het leven gekomen bij bij een ongeval op industrieterrein ‘Oude Bunders’ in Opgrimbie. Holthof was niet in functie en was aan het rijden op zijn bromfiets.

Hij belandde met zijn bromfiets onder een vrachtwagen. De aanrijding gebeurde omstreeks 17.00 uur opde rotonde van de Slakweidestraat en de Leemkuilstraat, weet HbvL. Het parket Limburg heeft een verkeersdeskundige gestuurd om na te gaan wat er zich afspeelde aan de toegang van het bedrijf Yannick Opsteyn Technieken. Er is veel onduidelijkheid over de omstandigheden.

Inspecteur Marco Holtof was jaren wijkagent in Kotem en Boorsem. Intussen deed hij binnendienst, als inspecteur aan het onthaal. Hij was gisteren op de terugweg van rusthuis Maasmeander, waar hij een bezoekje had gebracht aan zijn moeder. De verslagenheid in het korps is groot. De familie kreeg gisteren bijstand van de dienst Slachtofferhulp.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Politieman uit Rekem omgekomen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.